Zitoplossing

Op zoek naar de ideale ergonomische zitoplossing kunt u niet om de collectie stoelen van Bimos / Interstuhl heen. Een ergonomische zitoplossing kan alleen dán goed zijn als deze zich perfect aansluit aan de werkomgeving. Waar een ergonomische bureaustoel prima zitoplossing is voor een kantooromgeving, is in een laboratorium weer een geheel andere stoel op zijn plaats.

Juiste zithoudingGrensverleggende zitoplossingen van Bimos

De enorme keuze en de zeer hoge kwaliteit van de zitoplossingen van Bimos mag gerust grensverleggend worden genoemd. De stoelen van Bimos combineren maximale bewegingsvrijheid met optimale ergonomische eigenschappen. Stoelen die kunnen worden aangepast ten behoeve van een optimale zitoplossing op elke plek. Of het nu een kantooromgeving, laboratorium of fabriekshal betreft, een zitoplossing van Bimos draagt altijd bij aan een comfortabele werkomgeving mede door het gebruik van vervangbare kussens. Alle stoelen voldoen aan de vereiste normen en zijn vaak ontwikkeld in nauwe samenwerking met ARBO-artsen en andere specialisten uit de praktijk.

Een optimale zitoplossing in samenwerking met de experts van Bimos

De experts van Bimos kijken samen met u naar de ideale ergonomische zitoplossing voor uw werkplek. Onze oplossingen dragen ertoe bij dat uw werkplek gezonder, comfortabeler en veiliger wordt. U werkt efficienter en kunt zich beter concentreren op uw werkzaamheden. Elk bedrijf, elke instelling of elke school heeft andere randvoorwaarden waaraan de gezochte zitoplossing dient te voldoen. Vraag direct vrijblijvend alle informatie aan met het formulier rechts bovenaan deze pagina en laat u vrijblijvend adviseren door onze experts.