Wij zijn bimos,

wij-zijn-bimosmarktleider op het gebied van werkplekstoelen in Europa. Wij richten ons al decennia lang op de levering van ergonomische zitoplossingen voor industriële werkplekken. Als merk uit de Interstuhl-groep, de specialist voor bureaustoelen, beschikken wij over ruim veertig jaar ervaring op het gebied van ontwikkeling en productie.

Wij combineren innovatief onderzoek en geavanceerde techniek met traditioneel handwerk. Zo hebben wij niet alleen inzicht in ons product, maar ook en vooral in wat u nodig heeft. Wij zien de stoel als een stuk gereedschap en tegelijkertijd als belangrijke schakel tussen mens en productie.

Sinds de oprichting van het bedrijf is innovatie onze drijfveer. Vandaag de dag kunnen wij vrijwel voor alle denkbare werkzaamheden de juiste stoel leveren. Het assortiment strekt zich uit van een robuuste allrounder voor productieomgevingen tot een geavanceerde laboratoriumstoel. Ondanks deze differentiatie hebben al onze zitoplossingen één doel: ze moeten de beste ondersteuning bieden.

Onze stoelen bieden steun en bewegingsvrijheid, zijn flexibel en tegelijkertijd degelijk. Ze passen zich perfect aan de werkomgeving aan zonder aanpassingen van de gebruiker te vergen. Voor dit ideaal tekenen wij.

Wij zijn bimos.