Wij hebben de oplossing

Een goede stoel is pas echt goed als hij doet wat nodig is. Dit is het basisprincipe voor al onze zitconcepten. Mede door technische ontwikkelingen worden er steeds nieuwe eisen aan werkplekstoelen gesteld. Om deze reden besteden wij veel tijd en energie aan onderzoek. Hierbij werken wij nauw samen met mensen uit de praktijk en experts, zoals het Duitse Fraunhoferinstituut.

Innovatie mag echter nooit ten koste gaan van veiligheid en kwaliteit. Daarom worden onze stoelen in ons eigen laboratorium langdurig getest, totdat zowel veiligheid als kwaliteit zijn gewaarborgd. Het bewijs: onze stoelen voldoen aan de DIN 68 877-norm, dragen het GS-keurmerk en voldoen aan DIN EN ISO 9001.

Niet alleen wat betreft de kwaliteit gaan wij voor duurzaamheid. Wij hanteren voor onze productie milieurichtlijnen die volgens DIN EN ISO 14001 en de EMAS-richtlijn gecertificeerd zijn. Bovendien gebruiken wij uitsluitend materialen die milieuvriendelijk en volledig te recyclen zijn. Naast innovatie, kwaliteit en duurzaamheid zijn wij trots op onze modulaire zitconcepten. Zo kunnen wij voor vrijwel elke werkomgeving een passende stoel leveren.

Zeg wat u nodig hebt; wij hebben de oplossing.