Werkstoel

Een werkstoel van Bimos

Speelgoed opruimen, veters strikken, eten geven, allemaal taken van mensen die werken op scholen, het kinderdagverblijf of in een zorginstelling. Werk dat veelal niet zittend maar ook niet staand kan gebeuren. Dan is een speciaal voor u aangepaste lage werkstoel van Bimos een ideale zit-oplossing. Een ergonomisch gevormde werkstoel, indien gewenst met zwenkwielen, biedt u dan alle comfort.

werkstoelOok aan uw werkstoel gebonden?

Een toenemend aantal mensen doet zittend of wisselend zittend en staand werk. Op kantoor maar ook in de industrie zijn veel werknemers een groot deel van de tijd aan hun werkstoel gebonden. Voor veel werkgevers lijkt zittend werk niet echt belastend voor het lichaam en wordt het zitten op een verkeerde werkstoel niet snel gezien als oorzaak van ziekteverzuim. Wat niet wordt onderkend is dat een kleine afwijking in de zithouding na verloop van tijd gezondheidsklachten oplevert als vermoeidheid, pijn in nek – rug en schouders en misschien nog het meest kostbare, een verminderde concentratie. Met als mogelijk gevolg een langdurig ziekteverzuim.

Gezond zitten op een werkstoel van Bimos

Uit onderzoek blijkt dat het meerendeel van de werkende bevolking die zittend werk doet, verkeerd zit. Wie verkeerd zit, ondersteunt de natuurlijke S-vorm van de wervelkolom niet optimaal. Daardoor wordt de rug langdurig plaatselijk belast. Ook al lijkt het dat deze houding de spieren rust geeft, na verloop van tijd merkt men de vervelende gevolgen van een niet passende werkstoel. Deze bevindingen zijn voor veel werkgevers reden genoeg om aandacht te schenken aan een gezonde zithouding! Een werknemer op een goede werkstoel wordt minder snel moe, werkt geconcentreerder en presteert daardoor beter. Een goede werkstoel van Bimos verdient zichzelf hierdoor snel terug. Zeker als u weet dat een goede zithouding uw ziekteverzuim kan terugdringen. Vraag direct alle informatie aan via het formulier rechts bovenaan deze pagina.