Een goede stoel ...

Vergroot het succes van uw bedrijf

Een stoel is meer dan alleen een stoel

Wat verwacht u van een goede werkplekstoel? Hij moet robuust zijn, er goed uitzien en geschikt zijn voor de beoogde werkzaamheden op de industriële werkplek. En heeft u al eens over de grote invloed nagedacht die een goede werkplekstoel op de productiviteit van uw collega's kan hebben?

Vergroot de prestaties van uw collega's

Uit recent onderzoek blijkt dat mensen tot veertig procent minder presteren als ze niet goed zitten. Het ontbreken van een goed uitgeruste werkplek moeten ze compenseren met fysiek meer inzet. Dat kost energie die beter kan worden ingezet voor het werk zelf!

Vergroot de kwaliteit van het werk

Een goede werkplekstoel biedt steun aan degene die erop zit en houdt hem of haar fit. Uw collega's worden minder snel moe en kunnen zich beter concentreren. Een goede werkplekstoel heeft daarom een directe invloed op de kwaliteit van het werk. Foutpercentages kunnen met wel twintig procent worden teruggebracht.

Bescherm het menselijk kapitaal

Het belangrijkste kapitaal van uw bedrijf zijn uw medewerkers. Een goede werkplekstoel is een blijk van waardering voor uw collega's. Bovendien zijn medewerkers gemotiveerder als ze trots zijn op hun werkplek.

Investeer in de toekomst

De kwaliteit van een goede werkplekstoel blijkt zowel uit de materialen (en de bewerking en verwerking ervan) als uit het basisconcept. De zitconcepten van bimos houden hier in hoge mate rekening mee. Duurzaamheid, het onderling kunnen uitwisselen van losse onderdelen én de mogelijkheid individuele uitvoeringen te allen tijde aan te passen, geven veel flexibiliteit. Bimos gebruikt uitsluitend materialen die vooraf streng zijn gecontroleerd. Wij voldeden als eerste Duitse stoelenfabrikant aan de eisen van DIN ISO 9001. Zo kunnen wij toekomstgerichte kwaliteit garanderen.