Stahulp van Bimos

Een stahulp van Bimos

Wij zijn niet gemaakt om urenlang stil te zitten maar ook niet om lang te staan. Beweging en afwisseling zijn noodzakelijk. Dat weet ondertussen iedereen al. Werken achter een balie, receptie, of aan de de lopende band, kolomboormachine, draaibank, prakticumtafel of laboratoriumtafels, een stahulp van Bimos is een perfecte ergonomische zitoplossing voor staand werk.

stahulp labsterMet een stahulp van Bimos meer variatie in uw beweging

Maar hoe brengt u variatie en beweging in uw werkdag ? Regelmatig rechtstaan om naar de printer te gaan ? Om een kop koffie te halen ? Door staand te telefoneren ? Of door ondersteund te staan ? Anders te gaan zitten ? Hebt u al eens een stahulp geprobeerd ? Een stahulp van Bimos ondersteund u bij het staan: de lage rug en de benen worden ontlast.

Stahulpen in de praktijk vanuit medisch oogpunt

Stahulpen vinden in de dagelijkse praktijk op het werk nog steeds niet de brede acceptatie die ze vanuit medisch oogpunt eigenlijk verdienen. De redenen hiervoor: ofwel de stoel is te oncomfortabel, het onderstel staat in de weg de hoogteverstelling is lastig te bedienen of de stahulp is in zijn geheel lastig te verplaatsen. Toch, wie staand werk verricht, kan af en toe wel een extra steuntje gebruiken. Een stahulp biedt dan uitkomst. Het lichaam wordt goed ondersteund en daarmee kan overbelasting worden voorkomen.

Een stahulp is de ideale zitoplossing voor werkplekken waar beenruimte ontbreekt of een groot bereik noodzakelijk is. Ook bij werkzaamheden met veel afwisseling in staan en zitten, is een kruk een goede oplossing.
Wilt u meer informatie ontvangen over de collectie stahulpen van Bimos, aarzel dan niet deze info aan te vragen via het formulier rechts bovenaan deze pagina. Wij van Bimos zijn u graag van dienst.