Kassastoel

Een goede kassastoel kenmerkt zich door de groot aantal zeer flexibele eigenschappen. De Bimos kassastoel biedt u naast de traditonele zithoogteverstelling, rugleuning hoogteverstelling en de zitneigverstelling ook zaken als een voetring en optioneel rijwieltjes. Ook is de Bimos kassastoel vanzelfsprekend verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt de stoel gemonteerd en wel, in een beschermhoes afgeleverd zodat deze voor u direct klaar voor gebruik is.

KassastoelEen ergonomisch gevormde kassastoel

Bijvoorbeeld de ergonomisch gevormde kassastoel Solitec uit het programma van Bimos voelt zich prima in elke werksituatie. Hij verenigt innovatieve ergonomische eigenschappen met een robuuste uitstraling en misstaat achter geen enkele kassa-opstelling. Al naar gelang uw wensen is de Solitec met speciale oppervlakken en bekledingen leverbaar. De standaard aanwezige zitneigverstelling garandeert hoge ergonomische aspecten ook bij een naar voren gerichte werkhouding. Alle kassastoelen van Bimos zijn extreem stabiel en duurzaam. De rugverbinding is van robuust plaatstaal, het voetkruis van geprofileerde stalen buizen en de gestoffeerde stoelen worden door de rondom aanwezige randen beschermd.

Bimos kassastoelen, voor extreem lang gebruik

De bijzondere ergonomische eigenschappen zorgen ervoor dat de kassastoelen langdurig gebruikt kunnen worden terwijl er toch optimale steun is voor de lendewervels en een perfecte bewegingsvrijheid voor het bovenlichaam wordt behouden. Onze kassastoelen zijn met een paar eenvoudige handelingen perfect in te stellen naar de eigen wensen zodat meerdere mensen probleemloos van dezelfde werkplek gebruik kunnen maken. Wij als Bimos beschouwen onszelf als stoelenfabrikant die voor elke kassa-opstelling de juiste zitoplossing kan leveren. Om die reden hebben wij ook een compleet assortiment aan kassastoelen voor u. Vraag de informatie aan via het formulier rechtsboven en overtuig uzelf.