Industriestoel

Bimos heeft voor u een complete range aan ergonomische industriestoelen varierend van de Sintec tot aan de, de met de innovatieprijs van de Duitse deelstaat Baden-Wurttemberg bekroonde, Se7en Industrie. Stuk voor stuk industriestoelen waarbij voor de werknemer flexibliteit en gebruikersvriendelijkheid voorop staan. Waar in vroeger tijden afgedankte bureaustoelen in de fabriek werden ingezet, was de Sintec een van de eerste stoelen die in samenwerking met het Fraunhofer Institut, werd ontwikkeld speciaal voor gebruik in de werkplaats.

Een industriestoel die zit als een bureaustoel

Zowel de Sintec als de Se7en Industrie uit het assortiment van de Bimos industriestoelen kunnen voorzien worden van glijders en hebben dezelfde mogelijkheden qua instelling als een ergonomische bureaustoel. Denk hierbij aan zithoogteverstelling van 420 tot 620 millimeter, een hoogteverstelbare rugleuning, zitdiepteverstelling, de zit-neigverstelling en de synchroontechniek met gewichtsregeling. Als u daar nog bij optelt de grote verscheidenheid aan bekledingsstoffen, kleuren en andere opties, levert Bimos u voor elke werkplek een passende industriestoel.

Een Bimos industriestoel is zoveel meer dan een stoel

U mag terecht hoge verwachtingen hebben van een Bimos industriestoel. Hij moet rubuust zijn, geschikt voor de werkplek en daarbij van invloed zijn op de productiviteit van de werknemer. Wist u dat uit recent onderzoek blijkt dat 40% van de prestaties die een werknemer zou kunnen leveren, teniet gedaan wordt door een verkeerde zithouding? Verkeerd zitten moet namelijk gecompenseerd worden en kost energie, veel energie. Energie die beter ten goede kan komen aan het productieproces. Wat te denken van ziekteverzuim door een verkeerde zithouding? U kunt snel rekenen: een ergonomische industriestoel kost minder dan een ziektedag. Bovendien, wie lekker zit, werkt graag. Aarzel niet en vraag de informatie nu aan via het formulier rechtsboven.