Een Bimos Cleanroom stoel

Ook voor een werkstoel die u kunt gebruiken in een Cleanroom, een cleanroom stoel, bent u bij Bimos aan het juiste adres. Een cleanroom (een letterlijke vertaling is schone ruimte) is een ruimte waarin de concentratie stofdeeltjes onder een bepaalde grens wordt gehouden. Vanzelfsprekend dat ook de stoelen in deze cleanrooms aan strenge eisen moeten voldoen. Cleanroom stoelen van Bimos voldoen aan alle eisen en meer.

CleanroomstoelBimos Cleanroomstoel en de DIN 68877 - norm

Het complete assortiment Bimos cleanroomstoelen voldoet aan strenge eisen, wettelijke werkplaatsvoorschriften en aan voorschriften en regels ter voorkoming van ongelukken en daarnaast ook nog aan de voorschriften voor te gebruiken gereedschap in een cleanroom. Een Bimos cleanroomstoel is 100% ESD-veilig, voldoen aan de stofdeeltjesnorm voor een cleanroom met cleanroomklasse 1 en kennen een garantietermijn van 10 jaar.

Waar kunt u de Bimos Cleanroomstoel gebruiken?

Een Bimos Cleanroomstoel kunt u gebruiken in hoogwaardige cleanrooms zoals u die vindt in

  • halfgeleiderindustrie
  • geneesmiddelenindustrie
  • biotechnologie
  • optische industrie
  • ruimtevaartindustrie

Daarnaast kun u de cleanroomstoel van Bimos ook terugvinden in de voedingsindustrie waar de regels elk jaar strenger worden en de controles scherper). Wilt u meer informatie over de cleanroomstoelen van Bimos, vraag deze direct aan met het formulier rechtsboven aan deze pagina.